Skip to content

CREATING BALANCE
IN A CHANGING WORLD

Het programma ....

"Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value"

Albert Einstein

Middaglezing door Savitri MacCuish

Savitri, internationaal spreker, auteur, coach en mentor, leert je hoe je de spiritualiteit van het hart kunt inzetten in het dagelijks leven. Haar passie om anderen te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen is grenzeloos en als medeoprichter van de World Peace Flame Foundation, is haar benadering om vrede te bewerkstelligen uniek.

In haar lezingen zorgt Savitri ervoor dat de kern van haar betoog in de praktijk voor iedereen toepasbaar is. Naast nieuwe inzichten stelt ze je ook in staat hernieuwde inspiratie op te doen. In deze lezing zal ze onder meer de vraag beantwoorden hoe je balans creëert in een wereld die steeds verandert.

Boek hier voor de Conferentie

W1 - Chris Barrington - Kriya and Meditation: Speed up your evolution!

WORKSHOP 1

(Engelstalige workshop)

In hun dagelijkse meditatie bereiken de meeste beoefenaars maar een fractie van wat daadwerkelijk mogelijk is, simpelweg omdat zij niet weten hoe de ontwikkeling van het meditatieproces verloopt van het fysieke, naar het mentale en vervolgens naar het spirituele. Kriya methodes worden al eeuwenlang toegepast om waarneming en bewustzijn te veranderen. Ze zijn krachtig en effectief. Wanneer Kriya's op de juiste manier worden toegepast, dan kunnen ze je geluk, zingeving en succes brengen in elk gebied van je leven.

Tijdens deze workshop zal Chris je laten kennismaken met de wetenschap van Kriya in Dru Yoga en laat hij je zien hoe jij je meditatieproces een wonderbaarlijk duwtje in de rug kan geven!

Mediteer jij regelmatig? Laat deze sessie dan niet aan je voorbij gaan!

Workshop vol - Boek hier voor de middag!

W3 - Anita Goswami - Gezond

WORKSHOP 3 

(Engelstalige workshop)

Anita zal haar workshop wijden aan de drie krachtige invloeden die ons leven beinvloedt. Door hier verstandig gebruik van te maken zijn we in staat om de beste versie van onszelf te zijn. Wat aan bod komt:

Vitaliteit door het beheersen van prana: de kracht achter de 'body-mind'.

Innerlijke kracht en uitstraling door tejas aan te wakkeren: wat onze innerlijke zon is voor de geest en ons verstand.

Uithoudingsvermogen door het versterken van ojas: de levenselixer die de fundering is voor ons welzijn en immuniteit.

Tijdens deze workshop leer je krachtige series die je helpen om prana, tejas en ojas te versterken. Je zult specifieke pranayama oefeningen en richtlijnen voor meditatie verkennen om je prana energie aan te wakkeren op cellulair niveau.

Workshop vol - Boek hier voor de middag!

W2 - John Jones - Bhagavad Gita en positief leven

WORKSHOP 2

(Engelstalige workshop)

Je onderdompelen in het helende licht van de Bhagavad Gita is enerzijds een mystieke en alles overstijgende ervaring en anderzijds heel praktisch en relevant voor ons dagelijks leven.
Of de Bhagavad Gita nu geheel nieuw voor je is, of dat je er al mee aan de slag bent: deze ontdekkingsreis zal je transformeren en verfrissen. John heeft de gave om te inspireren door de Gita voor je tot leven te brengen.

Enkele onderwerpen die we zullen verkennen, zijn:

  • hoe je de Wet van Karma leert begrijpen en hoe dit inzicht je leven verrijkt;
  • hoe je een leven creert dat voldoening geeft;
  • hoe je begrijpt en je kunt identificeren met je onveranderlijke, onsterfelijke Zelf, die de waarheid belichaamt van wie je daadwerkelijk bent;
  • hoe je jouw relatie tot God kunt verdiepen.
Workshop vol - Boek hier voor de middag!

W4 - Nanna Coppens - Stel Je Chakra's in Alignment met Overvloed

WORKSHOP 4

Wil je jouw dromen waar maken en een betekenisvol leven leiden, dan moet je beseffen dat alles wat je nodig hebt al binnen je handbereik is. Natuurlijk heb je dit al eens eerder gehoord...maar geloof je er eigenlijk wel in en LEEF je er ook naar?

Tijdens deze workshop leer je hoe je een belangrijke verschuiving kan maken op elk chakra niveau, door middel van bewegen, pranayama, mantra, affirmaties en visualisaties. In zes simpele maar zeer krachtige stappen leer je hoe je nuttige gewoontes kunt creeeren, die je helpen bij je nieuwe instelling om open te staan voor overvloed.

Stel je eens voor hoe je leven zou zijn als je wist dat je niet falen kan!

Workshop vol - Boek hier voor de middag!